Faciliteiten

Bij Lan Sabai weten we wat er nodig is om jouw evenement tot een succes te maken. Of je nu komt voor coachingssessies, yoga clinics of het geven van een programma op maat; het kan allemaal bij Lan Sabai. Ons complex is multifunctioneel en exclusief gebouwd voor evenementen en retreats. Daarmee is er uiteraard genoeg ruimte om les te geven of te coachen. Hiervoor hebben we speciaal een Sala (buitenzaal) laten aanleggen, voorzien van een tropisch palmbladerendak. Ook ideaal om daar je groep een (yoga-)workout te laten doen, een gezamenlijke meditatie of meetings met een zakelijk karakter.

Uiteraard is ons complex ook uitermate geschikt voor ontspanning na de inspanning. We hebben bijvoorbeeld een heerlijk zwembad dat je uitnodigt in de vroege ochtend een baantje te trekken of juist aan het einde van de dag. Of wat dacht je van een ontspannende massage in onze Spa?

Een samenvatting van onze fijne voorzieningen:

 • 8 luxe appartementen met prachtig uitzicht over de vallei

  Klik hier voor meer informatie over de appartementen.

 • Onze prachtige Sala met tropisch palmbladeren dak, dat aan drie zijden open is voor maximale verkoeling. De Sala kan ook nog extra gekoeld worden door middel van fans

  Uiteraard is deze ruimte voorzien van een flipover en flatscreen, voor het tonen van beelden met aansluiting voor je laptop. Daarnaast beschikken we over een Bose soundsystem.

 • In onze Spa bieden we verschillende relaxte voet-en lichaamsmassages. De Spa is voorzien van airconditioning en kan ook gebruikt worden voor een op een coaching

  Aansluitend aan de Spa bevindt zich een compacte binnentuin, waar het een absolute zen-zone is.

 • Een royaal zwembad met lounge/zonnedeks op diverse zonnige terrassen met parasols aan weerszijden. Ook is er een dubbele buitendouche
 • Bij de Sala bevindt zich het (binnen)eetgedeelte waar 2 grote tafels met stoelen staan. Er zijn ook gezellige tafeltjes buiten onder een schaduwrijke palmboom
 • In de lounge tref je een lekkere bank en stoelen om even rustig in neer te ploffen.

  Hier is ook de frontdesk waar al je vragen (en die van je gasten) beantwoord worden. Ook kun je hier, indien gewenst, je bagage in bewaring geven.

 • De lounge is voorzien van een separaat dames- en herentoilet
 • In onze boutique kun je van alles aanschaffen

  Denk aan spullen die je misschien vergeten bent mee te brengen. Ook vind je in de winkel een keur aan spullen van Yoshiko home ware, het merk waarmee we ons resort hebben aangekleed.

 • Een prachtige tuin, waarin we onze eigen kruiden, groenten, bananen, mango’s en papaya’s verbouwen
 • Snel Wifi-netwerk in het hele complex

Mocht je nog iets missen voor het houden van je retreat, weet dan dat wij je kunnen helpen bij het huren van de meest uiteenlopende zaken.

Scroll naar top